<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4665157727541778045\x26blogName\x3dSofia+Karlsson+-+Fotografering\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/\x26vt\x3d2007030261825483913', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Follow on Bloglovin

Sofia Karlsson !

Släng gärna in en Kommentar !

Ålder: 20år

Fotohemsida: SofiaKarlssonFoto
Twitter: Fiaakarlsson
Instagram: FiaaKarlsson

Kamera: Nikon D7000
Objektiv: Sigma 50mm DG MACRO,
Tokina 16.5-135mm

Bildprogram: Adobe Photoshop CS 5
Ritplatta: Wacom Bamboo Fun

Kontakt: Sofia.j.Karlsson@hotmail.com


Arkiv !

Nöje och Underhållning
Födelsedagshelg !
söndag, januari 20, 2013 - 21:18 *  0 kommentarer

Blev en liten partyhelg denna vecka, då ja fyllde år igår (lördag). Så en bit av släkten var över på middag på fredagskvällen, vilket var mysigt. Men var rätt sjuk så var väl lite hängig i slutet av kvällen, men ändå inte så farligt.

På lördagen så var det bara att försöka vila så mycket som möjligt under dagen, förutom de lilla firandet på morgonen. Så blev en lugn dag för att orka när kvällen väl kom.

Då jag mötte upp Johanna för att gå på en liten födelsedagsdejt. Som vi först skulle spendera på Fridays, men var så lång väntetid vilket vi inte direkt hade tid med då vi hade tid att passa till nästa ställe. Så vi hamnade på Soft, kök o bar. Vilket var mysigt, var som Fridays fast mindre. Men personalen var lite sådär, fast det hade Johanna varnat för innan vi gick in haha.

Efter middagen mötte vi upp Calle, Trotte, Amanda och Matilda som skulle med vidare till Klubb Tivoli. När vi stod vid garderoben så stod Julia och Mikaela redan och lämnade in sina grejer, så vi matchade dom väldigt bra. Senare så anslöt sig Asse tillsammans med Fredrika, Moa och Feline som går i grannklassen.
Så blev en väldigt trevlig kväll och som grädden på moset var även Oliver Ingrosso där och spelade som gäst-dj.

Snodde enda bilden jag kunde hitta ifrån Asses Instagram, vilket är Asse, Feline, jag och Calle på.