<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4665157727541778045\x26blogName\x3dSofia+Karlsson+-+Fotografering\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/\x26vt\x3d2007030261825483913', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Follow on Bloglovin

Sofia Karlsson !

Släng gärna in en Kommentar !

Ålder: 20år

Fotohemsida: SofiaKarlssonFoto
Twitter: Fiaakarlsson
Instagram: FiaaKarlsson

Kamera: Nikon D7000
Objektiv: Sigma 50mm DG MACRO,
Tokina 16.5-135mm

Bildprogram: Adobe Photoshop CS 5
Ritplatta: Wacom Bamboo Fun

Kontakt: Sofia.j.Karlsson@hotmail.com


Arkiv !

Nöje och Underhållning
Fika !
söndag, juli 28, 2013 - 21:53 *  0 kommentarer

Idag fick det bli lite sovmorgon innan jag bestämde mig för att åka till stallet för en liten sväng där. Eftersom det var så himla varmt så fick de bara bli en halvtimme på ridbanan. Sen blev det en liten sväng förbi Arninge för att köpa lite småsaker inför senare.

Sen på eftermiddagen blev det fika för Emelie som fyllde år medan mamma och pappa var borta, så fick bli till att fira idag istället. Så Farmor och Farfar var där plus Patirk och hans Pappa. Så blev det kakor och tårta, och Wilma fick såklart tag på ett helt kakfat att festa på medan vi andra satt utomhus. Efter lilla fikat så åkte jag, Pappa, Emelie och Patrik ut till Riala för att leta efter de lilla stenbrottet som de nu är vatten i. Och det var väl rätt fint faktiskt, men lite trångt om platser där man kan ligga om man inte simma över till stora udden mitt i allt. Fast det var dock för kallt i luften så ingen av oss badade, så vi får åka tillbaka någon annan gång och bada då i stället.