<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4665157727541778045\x26blogName\x3dSofia+Karlsson+-+Fotografering\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://borttaget.blogspot.com/\x26vt\x3d2007030261825483913', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Follow on Bloglovin

Sofia Karlsson !

Släng gärna in en Kommentar !

Ålder: 20år

Fotohemsida: SofiaKarlssonFoto
Twitter: Fiaakarlsson
Instagram: FiaaKarlsson

Kamera: Nikon D7000
Objektiv: Sigma 50mm DG MACRO,
Tokina 16.5-135mm

Bildprogram: Adobe Photoshop CS 5
Ritplatta: Wacom Bamboo Fun

Kontakt: Sofia.j.Karlsson@hotmail.com


Arkiv !

Nöje och Underhållning
Flytthjälp !
onsdag, augusti 14, 2013 - 23:21 *  0 kommentarer

Dagen började bra med en långpromenad med hunden på morgonen i solen. Innan regnet och åskan kom, så man var fast i soffan med en pipig liten vovve. Men de gick över rätt fort som tur var.

Sen smsa Jennifer som jag lovat att hjälpa flytta denna vecka. Så nu var de hennes enorma skrivbord/hylla som skulle flyttas. Största och första möbeln som kom in i lägenheten, förutom sängen men den har inte anlänt än. Men det var lite klurigt att skruva ihop hela saken igen och lite skruvar här och var fattades haha, men gick finfint ändå tillslut. Sen skulle vi leta efter en fönsterputs i städskåpet men hittade en kexchoklad i stället, tur i oturen haha.

Sen fick det även bli gymmet efter maten eftersom jag lovade mig själv att de var något jag skulle hinna idag under de regniga timmarna. Så var super tomt på gymmet den sista halvtimmen innan de stängde men det var rätt mysigt ändå.